Välkommen vinter, välkommen kyla!

Idag har jag beställt Linas vinterkläder. Efter fjolårets trasiga brallor kör vi på kvalitet det här året. De kläder jag tyckt varit bäst när vi testat har varit Gneis. De håller hög kvalitet till rimliga priser. Kvalitet kostar såklart mer än det som inte är lika bra, men är ungen ute ska hon inte behöva komma in för att hon fryser.

 

Gneis har dessutom härligt olika färger på sin kollektion, och i år har de fler modeller än någonsin. Farm till den 17 oktober har de dessutom höstkampanj med 20% rabatt på det allra mesta. Somligt (tex fjolårets restvaror) säljs till ännu kraftigare rabatter: 35%.

 

Lina valde en svart jacka med rosa detaljer, och till det ett par svarta täckisar. De byxorna har hon haft förr - efter ett helt år ser de fortfarande oanvända ut! De finns även i grått och rosa. Kolla in i webshopen redan idag, och funderar du på att beställa så vänta inte för länge - i fjol tog allt slut innan vi hann beställa det vi ville ha.

 

Rapid i cerise och svart



Gizmo i svart

Nu får vintern gärna komma!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så fin böni kommer att bli i dom och säkerligen hålla sig varm hela smällkalla vintern! Hoppas ni är hemma i helgen, jag åker upp imorgon redan. Kraaam <3

2011-09-08 @ 06:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0