Våta drömmar...


Bilden är manipulerad av Erik Johansson.

Det är lustigt med drömmar. Mina är allra konstigast precis när jag egentligen uppfyllt kvoten för dygnsvilan, men fortsätter att sussa bara för skönhetens skull (inte för min skönhet, men för att sömnen är skön). I morse sprängde jag en kropp inne i ett sågverk med hjälp av bensin. Mycket möjligt, men knappast troligt va?

Det är ganska konstigt tycker jag också, att det inte går att beställa drömmar. Förr om åren drömdes det friskt om kärleksfrossande scener med frustande fräschingar. Nuförtiden ska jag vara glad om jag ens anar rötmånadens luftfuktighet även i sovande tillstånd. Fast det är ju tur för Mika att han får vara mina sanndrömmar även i detta. Han är faktiskt bäst.

Nu kanske ni undrar vad som tagit åt Mikas tidigare så tvära tjej, men sanningen att säga så har jag nog blivit kär igen. Hmm. Kan eventuellt ha att göra med att han (Mika alltså) fickringde mig av misstag igår, mitt under pågående genomgång med kollegerna. Mikas pondus och visioner får vem som helst att förstå att han är en finfin kapten, med mycket goda ledarförmågor. Trots att han sällan tillåts visa detta när jag är i närheten. Sagt och gjort, med facit i hand beslutade jag mig för att inte ha ännu en ökentorr natt vad gäller drömmarna, så jag lurade honom att så in några hektar land.

Sensmoral:
Det mannen sår blir en börda
om man struntar i att skörda.

Eller nåt. Konstigt inlägg det här.

Blomsterprakt


Franskt Kungsljus


Kantnepeta, även känd som Kattmynta


Blågull, även kallad Jakobs stege, här i en vit variant

Det var några foton från Linas rabatt, hon har själv valt ut vilka växter hon ville ha på sin sida. Jag längtar efter frön från Kungsljuset som är en av mina favoriter, då får den trivas på min sida av rabatten också. Nu ska jag iväg till Cillut för att ha en handarbetsdag/kväll. Blir toppenkul!

Dagen i bilder

Jag och Lina har igår kväll träffat Emmas bebis Elina och gett henne två små klänningar. Hon var jättesöt och bjöd på några av sina första leenden. Gissa om man smälter!


Lina tyckte att Elina var jättesöt och att hon fått ett fint namn.
En av klänningarna:


Vi har hunnit förbi mormor och morfar en sväng också, Lina fick en minikopia av min kärringcykel, en DBS på ynka 20 tum! Watch it!

Lite färg och annat pyssel så blir den toppen tycker Lini.


Latmasken och soffpotatisen njuter av sista semesterveckan :-)
Välförtjänt vila efter att altangolvet står klart hos Vina:


Har även satt ut annons på de sista fyra kaninungarna. Är du intresserad så kostar de 200 kr per styck och jag säljer burar för 500 alt. 300 kr också, beroende på modell. Pengarna för kaninungarna år oavkortat till Linas sparande, oklart vad hon sparar till än ett tag.


Två killar och två tjejer finns att välja på. Välkommen med förfrågningar.

GRATTIS MIA OCH STEVE


Nu har det hänt! INTUCH Svarta Tassens Steve. Smaka på det. Känn värmen i orden. Internationell utställningschampion! Jag saknar ord för att gratulera tillräckligt. Det blir aldrig tillräckligt innerligt för att motsvara den glädje jag vet att Mia kände när det hände, när de erövrade sitt sista internationella certifikat för att få titeln. Den är välförtjänt och har kommit snabbt. Tårtan vi firade med igår kväll var inte lika god som tanken, men den satt inte fel ändå. (Jag får klaga eftersom att jag gjorde den)

Mina varmaste gratulationer och skickar även förhoppningen om att ni ska lyckas jaga hem någon titel småningom.


It´s Alive!!!

Nu kanske ni trott att vår dator varit trasig, men den lever, trots bristen på inlägg här. Jag har haft en del sena nätter med fantastiskt väder. Lyckades fota också så att eftervärlden får se det de sovit bort.

Världen är vacker.

Jag har även fixat en present till min kompis Emma som nyligen fått en dotter. Hon heter Elina och är alldeles bedårande av bilderna att döma. Lina har varit på kalas idag, men kanske vi lyckas hälsa på Emma imorgon istället. Får se.
Linas partykläder:


Lev och må!

Svårt ibland...

Somliga nätter är längre bort än andra, man längtar till kudden långt innan läggdags. Andra nätter kan det vara svårt att somna, som nu till exempel. Det har redan blivit måndag och Mika ska åka till Finland och sin släkt om bara några timmar. Jag fattar inte varför sömnen vägrar att infinna sig? Jag har ju varit igång utan middagslur sedan åtta i morse. Hmm. Jag lär ju somna snabbt imorgon om inte annat.

Söndagen spenderades hos pappa. Lovisa och Alva följde mig och min bättre hälft till Svartnäs för att käka lunch, umgås och knycka några av pappas ägodelar. Vina och Nelly följde med för att sprala igång Chester manchester, a.k.a. Mr Poodle. Gissa om lillvännen har varit sliten efter timmar av lek, stoj, bus och tafatt? Chess har lyckats sätta sig i respekt hos lilla damen ifråga, något morr och ett utfall var allt som krävdes. Skönt att hon verkar börja fatta att även små hundar kräver ett visst mått av respekt.




Nu ska jag uppdatera Mias blogg-layout så att den ser lite somrigare ut. Det behövs en liten ansiktslyftning ibland. Kika gärna in på http://klovervallen.blogg.se

Ha det gött!

Äntligen kan man andas igen!

Härligt med det svalare vädret vi fått till skänks idag! Nu har jag äntligen kunnat promenera mitt på dagen utan att smälta bort till en blöt fläck. Det har varit några händelserika dagar som passerat, jag och Mika har fått privatlektioner/valpkurs på hemmaplan. Inte dumt alls. Vina visar redan framsteg och hon kommer nästan varje gång man ropar, fast ibland kan det såklart ta lite längre tid.

Lovisa (syrran) har haft gallanfall, så igår fick jag skjutsa in henne till PÄS istället för den planerade Storheden-rundan med kusinen. Trist, men på vägen hem fick jag stanna till på ÖB och inhandla den här spaljén, där en klematis och två andra slingrande blåblommiga växter ska få trivas. Bara för Mias skull har jag fotat lite av allt vi hunnit med på sistone:



Idag har vi barnvaktat Alva som hade pappa på jobbet och mamma på sjukan igen. Nu håller vi tummarna att Lova får operera bort skiten så hon får må bra istället. Alva har hunnit lära sig krypa och har fått två tänder. Dem använde hon när vi besökta Klaras (Linas lillasysters) ettårskalas idag. Tur att tårta inte kräver mer än gom för att finfördelas...






Vi har, som synes, hunnit en sväng till Kiruna för att köpa hundkoja och sektioner för att bygga hundgård mellan huset och garaget, samt skickat iväg mina båda stora kaninburar som jag hade där innan. På ÖB köpte jag äntligen min vattenspridare billigt och bra. Vina har varit helt matt av värmen, jag har planterat, monterat foton och Lina är minst lika hjälpsam som hon alltid är.

Imorgon blir det hundutställing där jag hade tänkt se Steve vinna sitt sista CACIB till INTUCH. Det är sååå nära nu. Håll tummar och tår och skicka en tanke till Mia i Steves koppel imorgon bitti klockan nio.
Må så gott!

RSS 2.0