Jaktlycka? Vad är det?

Ikväll skulle jag vara jaktänka, men husse och Vina kom hem från jakten tidigare än tänkt. Hon började nämligen halta efter dagens jakt. På höger fram har den största trampdynan blivit skavd och det översta lagret skinn är borta. Klart det gör lite ont. Fast det ser inte så illa ut, och när hon kom hem syntes det inte att hon haltade för hon blev så glad. Nåja. Vila några dagar och sedan kanske det går att skicka ut dem i skogen igen. Får se hur det utvecklar sig helt enkelt.

 

Det känns lite som att Vina har otur. Eller är det annat? Första hösten skällde hon faktiskt någon fågel, men husse lyckades inte fälla den. Andra året skulle husse jaga in henne, men då gjorde han utlandstjänst istället. Klart besvärligt att hinna jaga då. I år har husse tagit fyra veckors semester och så börjar jakten så här?! Tokigt. Hoppas verkligen att det vänder så att hon får använda det hon har i generna.

 

 

Någon längtar efter att få hugga fast en riktig fågel


Kommentarer
Postat av: Kattis

Asch då - sicken otur. Hoppas det ordnar upp sej med trampdynan. Vi har väl inte kommit så mycket längre med Svante. Han blir ju 3 år i september och är fortfarande inte injagad. Herre Gud, jag känner paniken komma krypande.

2011-09-05 @ 21:16:06
URL: http://katticke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0