Heja Vina - igen!


Knäckt som artist - redan innan framträdandet!


Idag var vi på utställning i Sjulnäs. Drygt 800 anmälda hundar och stekande sol gjorde att vi snabbt ångrade beslutet att vara där 2,5 timmar innan vi skulle in i ringen. Vina var knäckt efter en timme, och inte direkt sitt vanliga jag. Nästa gång åker vi lite senare så att hon orkar springa runt och se pigg ut. Nu blev det mycket nosande och lite posande. Synd, för hon fick trots detta usla uppvisande en Etta och Hederspris! Nästa gång satsar vi på CK - certifikatkvalitet eller bättre. Nu får ni några foton:



Så här snyggt stod hon innan vi äntrade ringen. Därefter var det idel lock och pock för att hon skulle se det minsta intresserad ut.



Nu ska jag sova, är helknäckt precis som övriga familjen. Första dagen med riktig sommarvärme kombinerad med utställningens nervositet blev lite mycket ... Återkommer!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Jätte kul att det gick så bra på utställningen. Men visst var det märkligt med värmen som kom helt oförhappandes. För en gångs skull rymde inte Svante utan höll sej på gården eller sprang ner till stranden eller så låg han under bordet till utemöblerna. Tänk att en nobs verkligen kan bli däckad av nånting....

2010-05-16 @ 18:27:02
URL: http://najlonqueen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0