Ikväll firar vi!

Ikväll ska vi korka upp och skåla för vårens ankomst och att Vina är F R I S K ! Veterinärbesöket idag utredde om hon har katarakt eller ej, och just nu hade hon inga problem med sina linser. Vi rekommenderades att lysa igen vid fyra och åtta-nio års ålder för att säkert kunna utesluta diagnosen. En sen avelsdebut efter andra lysning var att rekommendera, men det känns bara bra, då hinner vi ju meritera fram en dubbelchampion innan det blir dags! YES!



Doktor Mäntyranta hävdar att han förutsett förloppet sedan innan. Det skulle i så fall betyda att han fick rätt - igen. Men vem bryr sig om vad en ögonläkare på 160 cm har att säga? Det viktiga är ju att hundrackan är frisk.

Nu ska vi skåla halva natten, majbrasan är redan avklarad så det blir nog mest innemys då det är regn och ruskigt väder ute. Förhoppningsvis är det varmt och högtryck hos Furtenbacks.

Lev och må!

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh det glömde jag ju att fråga om, tänkte ju på det i morse att Vina skulle till veterinären idag...Jagmen det var väl SKÖNT!

2010-04-30 @ 21:23:08
URL: http://lappurlivet.blogg.se/
Postat av: Kattis

HURRA! Åååå va skönt att höra, många hälsningar och svansviftningar från Kattis, Micke, Svante och Hasse som myser i stugan när regnet öser ner utanför. Trevlig Helg!

2010-05-01 @ 08:25:49
URL: http://najlonqueen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0