Skolstart!


Idag börjar den! Egentligen skulle smulan vara hos Anders, men efter dramatiken igår kväll (där lillasyster svalde fel och fick åka till Sunderbyn och kolla så att allt stod rätt till) så kom hon hit och det blev så sent att hon fick sova över.

Just nu väntar vi på att få gå till skolan, vi klev nämligen upp med Mika, så vi har varit igång ett tag. Vi var redo för skolan redan vid sjutiden. Bra tyckte Lina, då hinner hon se lite svampbob innan.

Känns lite konstigt att jag i fortsättningen ska hjälpa med läxor, fixa frukt till mellis och se till att hon faktiskt borstar håret på morgonen. Hela sommaren har ungen sett ut som en risbuske. Jag har svårt att avgöra vem av oss som tycker att det är mest spännande, jag eller Lina? Eller kanske pappa Anders? Kanske det trots allt är vi som föräldrar som tycker det är mest spännande. Lina har ju ändå träffat kompisarna innan, och hon har varit på några skolbesök också.

Nu ska vi strax gå. Hoppas att hon kommer att trivas.

Kommentarer
Postat av: Marie

Stooora tjejen! Ska till piteå på måndag och shoppa kläder till lillen, skaru me? Farmor ska barnvakta men kom just på, hur länge går lina i skolan? Du kanske måste vara hemma tidigt?

2009-08-24 @ 18:23:53
URL: http://lappurlivet.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hon har blivit så stor! Hon verkade då nöjd efter skoldagen :)

2009-08-24 @ 20:25:32
URL: http://lovisasandman.blogg.se/
Postat av: Anna

Frida! Lina är så grymt lik dig! Hoppas Lina trivs i skolan. Kommer själv ihåg första skoldagen med Siv, bänkpapper och namnskyltar. För att inte tala om matteboken. Kul! Sköt om dig! Kram.

2009-08-24 @ 21:49:59
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0