Snart dags att åka

I morse skjutsade jag Lini till farmor och farfar så hon kan leka med sin tremenning (hur det nu stavas?) Ella. Dom nrukar leka bra ihop och det är kul, eftersom att det skiljer ett år i ålder ungefär. Klockan 15 åkte de på Klaras dop och när de är färdiga där ska vi hämta smulan och åka. Idag ska vi nämligen åka till syrran i Norsjö.

Medan Lina har varit och lekt har jag och Mika passat på att gratulera Hedblad till hans sista dag som 33-åring. Han uppvaktades en dag i förskott alltså, med några muffins och en present av självlysande karaktär. Kan vara bra om han ska festa med nån öl eller så.

Vi har raggat runt på byn ett tag också, kikat på olika lösningar på broar och entréer, det är alltid kul att se hur andra tänker, även om man över huvud taget inte ska bygga nåt alls på flera år än. Blir svettigt den dag man ska komma överens om på vilken ort man ska sätta bo.

Dags att käka en liten snutt nu innan vi åker, Mika hävdar att det är bra att äta innan man åker bort, så humöret inte dalar... Förstår inte vad han menar? Jag är väl alltid på strålande humör?!

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Cilla

Det är väl klart att du alltid är på bra humör, alla som känner dig vet vilken liten solstråle du alltid är! :) (HAHA)

2008-10-11 @ 23:34:19
URL: http://cillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0