Mycket har hunnit hända

Det var ett tag sedan jag skrev sist, det beror på att vi varit borta hela helgen.
Lördag förmiddag kom Jennie hit med sina kaniner och hon hade med sig sin voffsing Dexter. Han blev lite kär i Nelly som är i löpen och precis var här och hälsade på. Det blev inga valpar eftersom att jag vaktade dem... Vi blev lite sena när vi skulle åka till Piteå eftersom att det tog lite tid att fixa allt hemma innan.

  
Nelly, Nelly och Dexter, Dexter

Vi har julbakat hos moster Sara och kusinerna och vi har även varit hos Jari och Therese på syskonträff. Mikas syskon alltså, men han var själv inte med, utan spenderade söndagen i Jokkmokk istället. Lova att inte avslöja hans hemliga identitet. Han har lovat att inte bära sin dräkt över jul i alla fall...



Lite foton från syskonträffen:

John


Nova, Johns storasyster


Lina och Jennie


Jennie och jag


Tobias


Jennie och Josse, syskonen


Lina har tagit de flesta fotona, tycker hon fick med många ansikten. Idag har vi varit på Ebeneser på dagledighetsträff. Vi blev tyvärr inte så många men det var kul ändå. Mika fick stanna hemma och han hade slängt igång en tvättmaskin medan vi fikade och socialiserade. Tur att han är så ordentlig. I övrigt har Lina varit trött och till och med gråtit under eftermiddagen för att hon varit så trött. Det har blivit en del sena kvällar. Igår gjorde vi julgrupper här hemma, mamma hade handlat och så tog hon med Lova hit för en pysselkväll med efterföljande fika.

Som sagt, en hel del har hunnit hända, och mer kommer ju som bekant att ske. Ska försöka uppdatera här allt eftersom. Ha det!

Kommentarer
Postat av: Lovisa Sandman

Jag som var så strategisk med min julgrupp och la den på bänken istället för bordet, eftersom jag VET att Nelly tycker om att förstöra vissa saker. Men denna gången var det katten som var i farten, han hade dragit ut svamparna från min julgrupp så jag var INTE nöjd idag. Men han fick sig och åkte ut med en gång... Tur som är så kan man stoppa tillbaka :)

2008-12-22 @ 21:34:28
URL: http://lovisasandman.blogg.se/
Postat av: sara

mikas kort var bäst, du må tro att jag skrattade hahaha. ha en bra jul kramis:)

2008-12-23 @ 21:50:10
Postat av: Esko

Snygg kille!Undra hur hans bröder ser ut...:-)

2008-12-23 @ 22:08:26
Postat av: Marie

UPPDATEEEERIIING!

2008-12-28 @ 22:03:02
URL: http://lappurlivet.blogg.se/
Postat av: foppelina

Till Esko jag har hört ryktas om att mika har 3 bröder, 2 ser visst bra ut, men tyvärr så är den som är singel fulast......;-(

2009-01-03 @ 18:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0