Avd 44

Sunderby sjukhus, avdelning 44 (Barnavdelningen) rum ett. Barbapaparummet. Egen rätt stor TV på rummet, stor dusch och halvpension = frukost och kvällsfika ingår. Så gör även sänglinne och handdukar. Jag borde inte misstrivas så mycket, men jag vill hem. En och en halv vecka på sjukhus är mycket även för mig.

Matti sover, men mellan varven flinar han upp sig ordentligt och är så söt att hälften hade räckt. Tjorvar lite med maten som han vill ska stå framdukad 24-7, men äter hyfsat ändå. Idag hade han gått ner 50 gram. Inte bra, men vi avvaktar tills imorgon och ser om han gått upp igen. Annars får vi väl börja flaskmata igen. Känns stökigt och tjorvigt när man har mat i överflöd men som kanske inte serveras så det passar en liten prins.

Nu har han inga sladdar eller slangar kopplade, de testar saturationen (syresättningen) då och då, men i övrigt slipper han de tidigare härvorna av sjukvårdsutrustning. Skönt att kunna vila middag i sängen med honom istället för att han ska ligga i baljan. Just nu är det visst pappan som har viloskiftet.

Hoppas på snar hemgång. Moi!

Kommentarer
Postat av: Maivor

Skönt att höra att det är på bättringsvägen med den lille Matti. Så typiskt att de tycker att maten skall vara nära till hands och lättillgänglig.

Kramar

2011-03-28 @ 18:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0