Linas önskelista julen 2011

Så var det dags igen. Här kommer Linas önskningar, utan inbördes ordning. Penntrollen gör comeback och klassikern böcker är lika populär som tidigare. Lina intresserar sig (precis som jag i samma ålder) mycket för djur- och faktaböcker av olika slag.





  1. Onepiece
  2. Marsvin eller en ödla
  3. Pengar
  4. Zhu zhu-pets
  5. Schnooks
  6. Bautagosedjur (helst en björn)
  7. Djurlätesbok
  8. Spiderwick-saker (böcker, filmer)
  9. Bärbar dator
  10. Touchmobil
  11. Presentkort (Djurmagazinet/arken zoo, Kappahl, Lindex, H&M, Cubus)
  12. Skol-pennväska
  13. Scrapbookingsaker
  14. Faktaböcker om djur och fossiler
  15. Dataspel (för PC)
  16. Nagellack (svart, röd, rosa, lila, orange)
  17. Gomo-suddgummin
  18. Penntroll

Listan kan komma att uppdateras allt eftersom. Är du osäker så kan jag intyga att det allra mesta är välkommet, Lina älskar nämligen att få saker.

Paparazzi

Idag har jag agerat kändisfotograf:

Från vänster: Lisa med sina döttrar Ella, Wilma och Maja, Sara med döttrarna Alva och Alice, Därefter Sandra med döttrarna Line, Linnea och Lovisa. Ett ovanligt livfullt motiv må jag säga!
I vår by har tre av årets nyblivna mammor begåvats med tvillingar. Dessutom flickor. Redan i somras skojade vi om att det är årets händelse i byn och att mediabevakningen borde vara stor. Nu har det inträffat till sist.
Ovanligt att en by med 270 invånare får TRE tvillingpar inom loppet av 45 dagar. Ovanligt att alla dessutom blev flickor. Det hela blev en liten mediakarusell. Mycket roligt att få följa med på en åktur, här bjuder jag på länkar så kan du också följa med i snurrandet.
Det hela började med att Älvsbyn just nu fick ett reportage inskickat av Sandra (längst till höger på bild) och publicerade det som lokal nyhet. Därefter blev det AftonbladetP4 Extra med Lotta Bromé, SVT1 och Nordnytt (4.10 in i sändningen) och imorgon blir det Nyhetsmorgon på Kanal 4. Det hela följs med intresse av tidigare nämnda Älvsbyn just nu.
Lisa, Sara och Sandra med sina tvillingar.


Vad är viktigt?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Trots det sitter jag ändå här framför den lilla skärmen vid det lilla tangentbordet. Kanske för att jag gillar att skriva.

Det händer rätt mycket i min värld just nu, både bra och mindre bra. Jag är glad över de vänner jag har och att jag har lyckats hitta dem. När världen är i kaos är det skönt med vänskap. Där mojnar kaoset till stiltje och man kan få perspektiv på saker och ting.
En liten blomma till mina vänner.

Mums

Idag har jag och syrran fikat lite på café efter att vi fixat lite för morgondagens pappafirande. Matti har valt present till sin pappa och han hittade lite annat också. Vid fikabordet delade han och kosinen på ett gräddoppat finger. Tydligen väldigt gott.


RSS 2.0