Inget hymmel

Idag sägs skådespelaren Mikael Persbrandt komma till vårt samhälle. Det ska pågå en filminspelning mitt i Älvsbyn, med start från 14.00. När det blev känt att trottoaren utanför min skola ska spärras av och bilarna flyttas, blev det liv i luckan. Kvinnorna jublade inombords över att den otroligt manlige aktören skulle synas genom fönstren.

Mutor i form av en sjukt god schwartzwaldtårta utlovades till Runar som kom och meddelade avspärrningen, förutsatt att Persbrandt skulle framträda. Runar hävdade att det inte ens var säkert att Persbrandt dyker upp i Älvsbyn just idag, och tydligt kunde avläsas hans osäkerhet ifråga om hantering av uppspelta kvinnor i flock.

Inför möjligheten att synas i samma film som en riktig kändis var det till och med somliga som erbjöd sina utsökta talanger som statister, vare sig det behövs eller ej. För talang är A och O när det gäller film. Det ska ju se autentiskt ut. Hur det hela fortlöpte vet jag inte, vi får väl gå och se filmen när den är klar, kanske hittar vi någon lokal förmåga, kanske inte.



Avspärrningen är påbörjad och inspelningarna beräknas pågå till 23.00. Är du liksom övriga kvinnor också svag för dessa "farliga" män, till vilka Persbrandt kan räknas, så kan du här eventuellt ha ett ypperligt tillfälle. Annars finns ju alltid Runar. Norrbagge som han var så lät han väldigt trevlig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0