Dresscode: Kavaj

Kavaj är numera den minst strikta av vedertagna klädkoder. För män kan det vara mörk kostym med färgad skjorta eller ljusa kostymer och kanske fluga istället för slips. Kvinnor bär klänning, kjol, dräkt eller byxdress som är elegantare än vanlig vardagsklädsel och runt knälång.

Det drar ihop sig för företagargala i kommunen, och för de som ska gå har dresscoden angetts vara kavaj. Det ser inte så svåert ut, men då man ständigt växer i omfång kan det vara en alldeles tillräcklig utmaning att hitta något man kan använda i vardagssammanhang. Kanske, kanske har jag något passande längst in i garderoben, det ska undersölkas under helgen tänkte jag. Hoppas att den nya BH:n jag beställt hinner komma tills dess. Vore trist att ha pungat ut närmare åttahundra spänn utan att kunna använda den på ett sådant partaj.

För dig som ännu inte anmält dig så finns ännu några platser kvar, här hittar du mer information: http://naringslivsgala.se/ - passa på att rösta på ditt favoritföretag när du ändå är inne på sidan.

Kommentarer
Postat av: Hanna Sandman

Din fina vackra gröna klänning hänger i en garderob i fina Altersbruk. Den kanske kan användas vid en sådan tillställning?

=)

2010-10-08 @ 17:16:36
URL: http://hannasandman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0