Påskens tjusning

Ni som upplevt en Norrbottnisk påsk vet att det är med påsken våren kommer. Oavsett om det är mars eller april månad så smälter solen obönhörligt bort mängder med snö och allt skoterföre blir förstört. Sommaren börjar anas. Här hemma hade rabatten börjat kika fram under snötäcket, och i Kåbban tinade solgropar fram med täta mellanrum i kanten av pisten.

Några foton från vårt soliga söderläge i en grobba belägen i Kåbdalis skidbacke:


Lina myste med min moster Sara och hennes voffsing Celine


Snygga jag och Ingalill solade för fullt, solen sken ikapp med våra leenden denna dag.


Mika och Roger är riktiga troll som skyr solens strålar. Mamma och Stefan var dagen till ära inga mullvadar utan trotsade den ljusa dagen och lämnade brillorna hemma.


Mr Cool flirtade friskt


Biiga var lika fin som vanligt


Men Lina var såklart finare


Mika längtade efter de fina svängarna med Telemarksskidorna.


Fullt ös medvetslös!


Professional dogtrainer-to-be?

Vi kokade så klart även påskägg och hade skattjakt efter godisägg för Lina och Nova, som med hjälp av bilder hittade fram till det bräddfyllda ägget under Linas egen kudde. Lina har för övrigt en egen säng i vårt källarrum i Kåbdalishuset, hon tyckte själv att det var toppen. Hon har även börjat uppskatta en härlig skotertur på tu man hand. Äntligen! Det är ju faktiskt fantastiskt kul att köra skoter längs leder och över sjöar.

Nu när vi kommit hem och till och med hunnit vara med om sexårskalas har vi plockat fram galonbrallor och stövlar modell vattentäta så att inget kan stoppa plaskvåta utelekar. Våren - here we come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0