Vilket härligt väder!


Jag blev så glad när alla andra var så glada

I lördags tävlade jag i Boden. Tyvärr hade vi ingen lokal att hålla till i, så det blev en utetävling. Minus tio på morgonen och det var många frusna kaninhoppare som träffades. Det var hur kallt som helst men alla som kom var inställda på att vara ute hela dagen trots kylan, så det var ändå trevligt. Extra kul var det att Vina tog en första- och en andraplats och nu fattas bara en placering för henne så är hon svårklassad i rak bana! Yankho lyckades äntligen ta en till pinne i rak, men fick två priser. Lina blev helnöjd.


Yankho kastar sig över ett hinder

Vi var i Kåbdalis i helgen, åkte dit lördag kväll efter att jag tävlat klart. Där träffade vi Mikas bröder Jarre och Esko med sina familjer. Jag hade nästan glömt hur mysigt det brukar vara. Ungarna hade gått "bus eller godis" och hade samlat en massa smarriga godisar som de bjussade på. De har blivit så stora hela högen också. Det är jättekul att få vara med och se hur de växer.

Idag åkte Mika ut på övning. Han kommer hem nästa måndag och sen bär det av ner till södern för sista gången. Då blir han färdig Kapten. Kanske dags att börja visa lite vederbörlig respekt?

I morse var det engalskalektion mellan åtta och nio, sedan kaffe och socialisering. När jag och Lova åkte hem bestämde vi att hon och Nelly skulle med på promenad med mig, Marie, Myran och såklart Arvid. Vi gick en sväng i skogen och så hem till Marie igen. Hundarna trivdes bra ihop och sprang som små tokar nästan hela vägen. Det är faktiskt rätt kul att se när dom sprallar runt. Vädret har varit underbart hela dagen, gnistrande frost och klarblå himmel, och ändå kring nollstrecket! Härligt!


Arvid nyvaken och på väg att klä sig


Nelly spejar efter älgar


Myran glittrar ikapp med marken

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken härlig dag ni verkar ha haft där borta i Lappur!

2008-11-03 @ 16:13:42
URL: http://hannasand.blogg.se/
Postat av: MArie

ÅÅÅh vad vacker myran är:) Jag snor bilden;)

2008-11-03 @ 16:18:00
Postat av: Lovisa

Tack för idag! Det kändes så skönt sen att veta att man rört på fläsket, så detta kan vi mer än gärna göra om :)

2008-11-03 @ 20:20:15
URL: http://lovisasandman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0