*pust*

Idag började dagen lite oväntat. När jag vaknade insåg jag att klockan inte alls var 06.30 som planerat, utan den visade att jag hade sovit till elva! Så går det när man ska göra en resultatrapport på det gångna året, och då på sin egen ekonomi! Jag påbörjade nämligen igår kväll en sådan, och utan att jag visste ordet av, var det så spännande att jag absolut inte kunde gå och lägga mig!

Jag upptäckte bland annat att jag inte betalat någon dagisavgift sedan maj månad, och eftersom att jag alltid betalar mina räkningar direkt så insåg jag att kkommunen missat att fakturera mig. I övrigt såg jag att jag har en relativt dyr hobby och att jag kunde ha köpt en hund, en ny soffa eller något annat roligt för pengarna jag lagt på mina skyddslingar under året. Det blir snikvarianten hela december, det lovar jag! Men slantarna har ju glatt mig i många månader, så det är ju inte bortkastat, det vill jag inte alls mena!

När jag anlände till skolan vid tolvtiden trodde jag att det var dags för gruppdynamik, men i själva verket var det engelska. Direkt från huvudkudde till grammatikens värld. Jag behövde kaffe efteråt! På gruppdynamiken diskuterades Jantelagen och dess funktioner, ett mycket intressant ämne. Jag vet inte vilken lektion som är mest givande, men gruppdynamiken ligger riktigt högt i kurs!

Efter skolan åkte jag till syrran som fyller år idag (GRATTIS!) och hon bjussade på tårta och hembakt fika. Gott! Träffade morsan, mormor och morfar och pappa. Johnny kom hem också. Därefter blev det ljusparty hos min sim- och promenadvän Jennie. Jag köpte inget men det var kul att träffa lite folk, socialisera och ha lite trevligt. (Nu kan man ju få för sig tro att åtta telefontimmar inom loppet av endast två dagar gör att man fyllt sin kvot av samtalsbehov, men icke! Inte ens när jag efter 45 minuters rappakalja upptäckte att jag flåsade så hejdade jag snacket när jag förra kvällen haffade Ullis i telefon.)

Innan jag promenerade till Jennies ljusparty passade jag på att dammsuga, jag hann även sprätta upp dammsugarslangen, så just för tillfället är det svårt att städa. Blir förmodligen lättare efter att jag återfunnit eltejpen jag brukar stänga skitsäckar med. Jag har letat i hela garaget, halva huset också, utan resultat. Hoppas att jag inte kastat den.


Kvällen har gått åt till pluggande, och morgondagen viks till samma aktiviteter. Jag blir alltid så inspirerad av lektionerna i gruppdynamik och numer även av ekonomilektionerna(!). Det är välbehövligt när man står och stampar på en och samma fläck utan att kunna ta sig framåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0