Paparazzi

Idag har jag agerat kändisfotograf:

Från vänster: Lisa med sina döttrar Ella, Wilma och Maja, Sara med döttrarna Alva och Alice, Därefter Sandra med döttrarna Line, Linnea och Lovisa. Ett ovanligt livfullt motiv må jag säga!
I vår by har tre av årets nyblivna mammor begåvats med tvillingar. Dessutom flickor. Redan i somras skojade vi om att det är årets händelse i byn och att mediabevakningen borde vara stor. Nu har det inträffat till sist.
Ovanligt att en by med 270 invånare får TRE tvillingpar inom loppet av 45 dagar. Ovanligt att alla dessutom blev flickor. Det hela blev en liten mediakarusell. Mycket roligt att få följa med på en åktur, här bjuder jag på länkar så kan du också följa med i snurrandet.
Det hela började med att Älvsbyn just nu fick ett reportage inskickat av Sandra (längst till höger på bild) och publicerade det som lokal nyhet. Därefter blev det AftonbladetP4 Extra med Lotta Bromé, SVT1 och Nordnytt (4.10 in i sändningen) och imorgon blir det Nyhetsmorgon på Kanal 4. Det hela följs med intresse av tidigare nämnda Älvsbyn just nu.
Lisa, Sara och Sandra med sina tvillingar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0